2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak sinein kullanılmaktadırlar.

 Fonksiyonel olduğu denli bezemeli tasarımlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yakışır olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı Montajı Elbette örgülır? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makaslamaksı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kapılarda kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın sevimli emniyetliğini tedarik etmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak horda mevki vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Report this wiki page